Schade aan uw vloer kan altijd ontstaan. Soms door brand, door lekkage of door een simpel ongelukje. Als u schade heeft aan uw vloer kunt u uw verzekering verzoeken om ons de vloer te laten beoordelen.

Lees meer...

Blaericumsch Vloerenhuys is uw specialist in het leggen en monteren van laminaat, lamel, planken, tapis en patroonvloeren. Ook het monteren van plint en rand afwerking kunnen wij meenemen in de werkzaamheden. Het leggen van een parketvloer is een vak apart en kunt u beter uitbesteden aan een professionele parketteur. Zo bent u verzekerd van een goede garantie en een mooie vloer waar u nog jaren plezier aan heeft.

Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor het opknappen van uw bestaande parketvloer. We zullen uw vloer weer als nieuw maken en herstellen, wanneer deze beschadigingen heeft opgelopen. Ook het uitbreiden van uw bestaande vloer in een nieuwe aanbouw behoort tot onze mogelijkheden.

Het spreekt voor zich dat u uw mooie houten vloer in een topconditie wilt houden. Dit vergt uiteraard onderhoud. Zo is er een goede blijvende beschermlaag nodig tegen slijtage, indringen van vuil, vloeistoffen en voor het kleurbehoud van uw vloer.

Lees meer...

Tegenwoordig wordt parket steeds vaker toegepast op vloerverwarming. Dat is ook niet gek want deze combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling.

Lees meer...

Als u net een mooie nieuwe houten vloer heeft laten leggen dan wilt u misschien ook wel uw trap met hout laten bekleden. Bij Blaericumsch Vloerenhuys hoort dit allemaal bij de mogelijkheden. Ook voor alleen traprenovatie kunt u bij ons terecht. In principe zijn alle afwerkingen mogelijk, een olie is echter het meest praktisch doordat die het gemakkelijkst bij te werken is na eventueel ontstane slijtage.

Een mooie houten vloer in uw appartement is heel goed mogelijk. Alleen heeft u bij het kiezen van de juiste vloer te maken met regels die door de Vereniging Van Eigenaren zijn opgesteld.

Lees meer...

Er bestaan vele houtsoorten en patronen. Qua houtsoort wordt eiken het meest toegepast voor parket en planken vloeren. Dit komt onder andere door de vele mogelijkheden die deze houtsoort geeft. Je kunt deze houtsoort kleuren, roken, verouderen en logen.

Lees meer...

Een architect wil graag dat de vloer die hij voor ogen had ook exact zo gemaakt en afgeleverd wordt. Wij bestaan al ruim 15 jaar en in die tijd hebben wij veel ervaring opgedaan in de samenwerking met architecten.

Lees meer...

Vloerkoeling is nog redelijk onbekend in Nederland, zeker in combinatie met parket. Toch worden steeds meer nieuwbouwhuizen opgeleverd met zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Vloerkoeling werkt omgekeerd als vloerverwarming.

Lees meer...